Sunday, 25 April 2021

Kuntavaalit 2021

Tässä lyhyt esittely minusta.

Nimeni on Narahari Prem Freeman, ehdokkaana Helsingissä. Olen 42-vuotias mies, syntynyt Lahdessa. Äitini on kotoisin Hyvinkäältä ja isäni oli Vesannolta Savossa. Asuin ulkomailla 18 vuotta, tulin takaisin noin 2 vuotta sitten. Noin 12 vuotta sitten sain uuden nimen "Narahari" yhdeltä opettajaltani, joka asui Intiassa 26 vuotta. Ammatiltani olen koulutettu hieroja. Harrastukseni on tietokirjallisuuden lukeminen ja meditointi. Aloitin kuntoilemaan kotona kun kuntosalit olivat suljettuna. Avovaimoni on kotoisin Meksikosta, hänellä on 25 vuotias poika, joka asuu Norjassa.
Jos menisin Helsingin valtuustoon niin toisin esille julkisuuteen holistisen eli kokonaisvaltaisen terveydenhuollon tärkeyttä. Ihmisillä on oikeus valita itselleen parhaiten toimivia hoitoja oman terveytensä huoltoon. Holistisen terveydenhoidon ammattilaisia pitää arvostaa ja kunnioittaa. Julkisen terveydenhuollon virheelliseen ymmärrykseen perustuva väärinkäsitys läntisen eli allopaattisen lääketieteen paremmuudesta muihin hoitomuotoihin verrattuna pitää saada poistettua. Läntisellä lääketieteellä on toki oma tärkeä paikkansa muiden hoitomuotojen vierellä. Yksikään niistä ei ole parempi kuin toinen, jokainen sopii eri tilanteisiin ja eri ihmisille.

Itselläni oli teininä haasteita mielen tasapainon kanssa. Masennus ja ahdistus johti "sielun pimeään yöhön" jonka kautta sisälläni heräsi ennenkokematon valo, rauha ja rakkaus. Aloitin harjoittaa Vipassana meditaatiota 24 vuotiaana, sen jälkeen kävin melkein vuosittain 10 päivän meditaatio retriiteillä. Olen ollut yhteensä 11 retriitillä. Noin 7 vuotta sitten lopetin päivittäisen meditaation koska tunsin että en edisty henkisellä polullani enää yhtään sen avulla. Tämän vuoden Tammikuussa aloitin päivittäisen mindfulness meditaation Tara Brachin ja Jack Kornfieldin opettamana. Haluaisin kouluttautua meditaatio opettajaksi koska se on muuttanut elämääni täysin ja haluaisin auttaa toisia ihmisiä lisäämään tietoisuutta omassa elämässään. Me tarvitaan suuri henkisyyden ja tietoisuuden kasvaminen maailmassa jotta ihmiskunta edistyisi seuraavalle tasolle evoluutiossa.
Tietoisuuden lisääminen eri tekniikoita käyttäen on ollut tosi tärkeää elämässäni. Meditaatio, jooga, biodanza, Wim Hof metodi, NVC eli nonviolent communication, life coaching valmennus, NLP eli neuro linguistic programming jne. Haluaisin tuoda niitä esiin enemmän julkisuuteen jotta yhä useammat ihmiset parantaisivat omaa elämäänsä ja sitä kautta koko maailmaa niiden avustuksella. Mielenterveyden hoito vaatisi myös julkisuuden energiaa, erityisesti tän pandemia vuoden jälkeen. Monilla ihmisillä ympäri maailmaa mielen tasapainon häiriöt ovat lisääntyneet huomattavasti ja meidän pitää löytää nyt ratkaisua tähän tilanteeseen. Olisin kiinnostunut opiskelemaan psykologiksi tai terapeutiksi mutta ne koulut on pitkiä ja jotkut aika kalliita.
Joten sanoisin että 3 tärkeää arvoa joita haluan tuoda politiikkaan ovat tietoisuus, henkisyys ja holistinen eli kokonaisvaltainen terveys. Läntisellä lääketieteellä on oma paikkansa, jos esimerkiksi tapahtuu onnettomuus ja jalka katkeaa niin sairaala on oikea paikka siihen. Nykyajan yhteiskunnan ongelmana näyttää olevan että siitä on tehty kaikenkattava monopoli ja sitä on yritetty tunkea mukaan asioihin joissa sillä ei ole mitään pätevyyttä. On siis paljon asioita joita pitää muuttaa parempaan suuntaan maailmassa.

Tässä vähän enemmän tietoa heille joita kiinnostaa ja jaksaa lukea.

Pari ystävää perustivat Kristallipuolueen ja hakivat lisää ehdokkaita jotka tuntee kutsun heidän sydämenläheisiin arvoihinsa joten päätin asettua Helsingin ehdokkaaksi. Minua ei ole koskaan ennen politiikka kiinnostanut yhtään mutta ymmärrän hyvin että sinne pitää saada tietoisuutta, henkisyyttä ja valoa mukaan joten olen valmis tuomaan oman energiani sinne. Nyt on aika saada henkisiä ja tietoisia ihmisiä mukaan politiikkaan. Kunnan valtuustossa oleminen olisi myös hyvä tilaisuus tuoda esille julkisuuteen erilaisia tekniikoita tietoisuuden lisäämiseen joita olen itse käyttänyt jo vuosia, tärkeimpinä niistä mainittakoon meditointi ja NVC eli nonviolent communication. 

Itse aloitin päivittäisen meditaation harjoituksen menemällä Vipassana meditaatio retriitille Intiassa. Tämä maailmanlaajuinen organisaatio järjestää retriittejä monissa maissa ympäri maailmaa. Suomessakin niitä järjestetään ehkä kerran vuodessa. Lähin keskus 10 päivän meditaatio retriiteille on Ruotsissa, siellä järjestetään pari retriittiä joka kuukausi. Voit lukea lisää tietoa heidän sivultaan https://sobhana.dhamma.org/
Tänä vuonna olen aloittanut mindfulness meditaation Tara Brachin and Jack Kornfieldin johdolla. Lisää tietoa https://www.tarabrach.com/

Lisää tietoa NVC metodista täällä https://en.wikipedia.org/wiki/Nonviolent_Communication. Olen myös kirjoittanut aiheessa toisaalla blogissani otsikolla NVC ja Rakentava Vuorovaikutus.

Wim Hof metodi on kokemukseni mukaan myös tosi energiaa antava harjoitus. https://www.wimhofmethod.com/ Itse tykkään Wim Hofista, hän on aika eksentrikko niinkuin minäkin. Wim Hofilla on myöskin paljon viisautta ja kokemusta elämästä. https://www.youtube.com/watch?v=zE9FfvPyPZg&ab_channel=TEDxTalks

Olen myös hiljakkoin kiinnostunut life coach valmennuksesta ja Suomessa yksi koulu mitä on suositeltu siihen on Valmentamo (https://valmentamo.fi/). Yksi valmennuksessa käytettävistä työkaluista on NLP eli neuro linguistic programming ja sekin on aika mielenkiintoista. Haluaisin itse tehdä valmentajan koulutuksen.

Yksi asia mitä haluaisin myös tuoda enemmän yleiseen tietoisuuteen on miten Kiinalainen lääketiede ja akupunktio hoitaa useita terveydellisiä ongelmia. Olen kirjoittanut aiheesta otsikolla "Kiinalainen lääketiede ja akupunktio" toisessa postauksessa. Olen kirjoittanut ajatuksiani ja kokemuksiani monesta eri aihe alueesta kuten suolen terveys, tieteelliset tutkimukset, ihmisen mieli, trauma ja riippuvaisuus, psykedeelit, Wim Hof jne toisaalla blogissani. 

Olen joskus kuullut ihmisten epäilevä oman itsensä kykyä ja voimaa vaikuttaa asioihin maailmassa. Kaksi esimerkillistä hahmoa on minun vastauksia siihen miten yksi ihminen on muuttanut historiaa. Ensimmäinen on Mahatma Gandhi joka motivoi Intialaiset itsenäistymään Britannian vallan alta https://www.history.com/topics/india/mahatma-gandhi. Toinen on Rosa Parks joka periksiantamattomuudellaan käynnisti valtavan suuren kansanoikeusliikkeen Amerikassa https://www.rosaparks.org/biography/

Teini ikäisenä aloitin lukemaan paljon ja yksi tosi vaikuttava henkilö elämässäni silloin oli Osho, hän oli kontroveriaalinen eli mielipiteitä jakava opettaja Intiasta https://en.wikipedia.org/wiki/Rajneesh. Lukemalla hänen kirjojaan aloitin hitaasti muuttaa ajatteluani ja uskomuksiani jotka olivat pitäneet mieleni aika suljettuna ymmärtämään todellisuutta. 

Yksi elossa oleva opettaja jota arvostan on Alejandro Jodorowsky https://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_Jodorowsky. Hän on kehitellyt kiintoisan menetelmän nimeltä psychomagic jonka avulla hän on parantanut monia ihmisiä traumoistaan. 

Traumasta puheenollen Tohtori Gabor Maté puhuu siitä miten trauma on hyvin yleinen ongelma maailmassa. https://www.youtube.com/watch?v=07nOScAHnXI&ab_channel=JoePolish

Teini ikäisenä minulla oli masennusta ja ahdistusta, paransin itseni niistä meditaation avulla. Olin myös huonokuntoinen ja liikalihava, lähes 120 kiloa. Joten tiedän miltä tuntuu mielen tasapainon häiriöt ja riippuvaisuus syömisestä, olen kirjoittanut niistäkin aiheista blogissani. 

Olen yksityisyrittäjä epävakaassa taloudellisessa tilanteessa. Joten jos etsit hyvää hierojaa niin voin suositella itseäni. Toimipaikkani on Hoitola97 Mellunmäellä ja olen siellä listoilla nimellä Nara. Tervetuloa hierontaan https://www.hoitola97.fi/

1 comment:

  1. Olet näköjään yksi edistyksellisistä, joka on lähtenyt muuttamaan maailmaa paremmaksi. Ehkäpä sinua kiinnostaa Proutilaiset ajatukset yhteiskunnan kehittämisestä. Intialainen tiedemies P.R Sarkar (Guru Shrii Shrii Anandamurti) on nimittäin sanonut, että PROUT yhteiskunnallis-taloudellinen teoria tulee vallitsemaan jonain päivänä maailmassa. Hän sanoi myös joskus 70-80 luvulla, että Suomi tulee olemaan yksi ensimmäisistä Prout maista. Prout pohjautuu henkisyyteen ja voisi sanoa että se on yhdistelmä kommunismin ja kapitalismin parhaista puolista. Siihen liittyy myös ympäristön huomioonottaminen ja edistyksellinen koulutussysteemi. Voisi sanoa että parhaillaan hiljainen meditaatiovallankumous on menossa maailmalla, joka tulee muuttamaan ihmiset tietoisemmiksi, jolloin he tarvitsevat henkisempiä johtajia.

    Lisää tietoa Proutista, Prout Handy Booklet, http://proutscandinavia.blogspot.com/p/scoping-with-coming-earth-changes.html

    Suomalainen kirja Prout - Kapitalismin jälkeen, https://www.scribd.com/doc/23656429/Teksti-Kapit-jalkeen-uudistettu-painos

    ReplyDelete